Semesterbilder del 1

Har varit i Washington DC hela helgen, en helt magisk upplevelse. Gick lite för fort och hade velat stannat längre, men jag får fler tillfällen! Bilder kommer senare..

Men häng inte läpp än, för det kommer komma bilder i mångfald! Visste att jag hade tagit mycket bilder från semestern förra helgen, men tänka sig så många bra det blev. Så jag tänkte bjuda på ett par stycken nu, som mest kommer visa barnen och sällskapet. Bilder på området och liknande kommer senare.
 
 
Hade, som ni antagligen kan se på bilderna, en helt fantastisk semester med ett helskönt gäng. Det kanske ska nämnas att det här är hela min värdpappas sida av släkten.
 
Nu blir det läggsdags, för imorgon väntar en vanlig måndag igen. Det enda som inte är vanligt är att båda pojkarna kommer vara hemma då den storas slutade camp förra veckan med en super söt show. Det kommer komma bilder på det också. Ligger helt klart efter med alla bilder numera. Skärpning på det! Men först och främst, sovdags!
 

Stormvarning

Jag hade tänkt att uppdatera en hel del idag, men med tanke på att vi har en storm på igång så får det vänta! Ficklampan fram och hoppas att vi får sova i natt och att övervåningen är kvar! Nej så farligt är det inte, men det åskovädret som dragit in är inte att leka med!

Back to life

Då var man hemkommen från semestern i Maryland. Har haft ett par jättebra dagar även fast vi hade regn fyra av fem dagar! Skönt att få byta miljö och se en helt annan stat också! Har tagit massor med bilder jag tänkte bjuda på, men eftersom barnen är sjuka och inte riktigt varit samarbetsvilliga när det gäller att sova idag så har jag inte riktigt tid att fixa med allt det nu. Bjuder på en bild så får ni se mer senare..

Packa pappas kappsäck

Kanske inte pappas, men min egen.. Jag hatar att packa, men att titta på detta får mig att få lite inspiration! Jag tror jag kommer överleva helgens semester, eller vad tror ni?

 
Klicka här för att bli ännu mer avundsjuk! ;)

Semester dags

Idag är det för varmt ute, hela 40 grader! Är så glad att vi har AC inne en dag som idag för annars vet jag inte om jag kunnat överleva. Det känns som att man går rakt in i en bastu, med kläder och allt på, bara man kliver utanför dörren. Jag vet att man inte ska klaga på värmen, men det här är något helt annat! När man inte vet varför man är helt blöt när man väl kommer in i huset, då är det varmt!

Så jag tog mig tillåtelsen att köpa lite Ben & Jerry's glass och njuta av när jag var och handlade idag! Kyla ner tillvaron lite, haha. Det måste man väl ändå få göra en dag som idag?

Bilden är tagen med min webbcam..

Imorgon åker vi på semester, torsdag-måndag! Söderut, vill ju inte ens veta vad jag kommer möta där med tanke på värmen här. Vi tar oss till Maryland för att sola, bada och bara ha det skönt! Så jag kommer inte uppdatera något förrän jag är tillbaka!

See ya!

Hatar att göra er besvikna

Det är verkligen fullt upp just nu. Vi åker på semester på torsdag till måndag så just nu håller vi på för fullt för att fixa inför det. Mycket som man inte tänker på att man måste planera extra med när man har småbarn!

För att göra er ännu lite mer besvikna (så jag kan få er jätteglada senare) så blev det inget New York i helgen och därmed inte de bilderna som jag lovade att jag skulle bjuda på. Vet inte om jag vill avslöja vart vi skulle, för det kan hända att vi åker dit senare i sommar istället. Hur som helst så lär ju inte New York försvinna så kommer kunna göra det igen!

Har haft playdate med Anni och hennes lilltjej Maddie idag. Vi var i deras pool hela förmiddagen och jag hade med mig kameran och tog kort. Men, ännu en besvikelse! Jag glömde kameran hemma hos Anni. Så bilder får komma en annan dag!

Nu är det full rulle här snart igen då barnen börjar komma till liv igen efter sovstunden. Så hej svejs så länge!

Ny medlem!

Har idag blivit med ny kamera. Ja bara en liten digitalkamera, bli inte allt för förvånade! Har länge tänkt köpa en då jag inte orkar släpa runt min stora kamera överallt. Så köpte mig en liten som kan följa med vart jag än går. Ni vet vad det betyder, mer bilder för er!

 
Imorgon åker jag och Anni in till New York och då ska kameran få visa vad den går för, för första gången. Då får vi se om säljaren faktiskt intalade mig till en bra affär eller bara tjänade 10 dollar på mitt köp. Vi ska nämligen leta rätt på en rätt speciell plats imorgon. Förhoppningsvis hittar vi dit och kan ta lite bilder. Värt att titta in de närmaste dagarna och se om vi lyckats med andra ord!

Efter regn kommer solsken

Ännu en vecka har ramlat förbi. Den här har ändå gott väldigt fort, även fast det har varit mycket att göra. Har inga speciella planer för helgen, mer än bio imorgon. Ska se den nya Ice age filmen i 3D. Håller tummarna för att den är bra. Brukar inte gilla uppföljare, men jag är beredd att ändra mig!

Vädret för helgen ser ju inte ut att visa sin bästa sida, men de säger ju att efter regn kommer solsken. Så vi hoppas väl på en fin vecka nästa vecka när vi åker iväg på semester till Maryland! Ska bli spännande, en ny stat att sätta upp på listan!
 
Nu ska jag krypa ner under täcket. Är helt slut och det ska bli skönt att sova och inte behöva vakna till ett alarm imorgon. Minns inte sist det hände!

Six Flags

Här kommer lite bilder från besöket på Six Flags. Alla bilder är tagna från Ellis kamera!
 

Som ett åskmoln

Har varit en lång och frustrerande dag idag. Har inte så mycket jag vill säga om den, är bara irriterad och känner att det ska bli skönt att få sova i natt. Har sovmorgon imorgon också så det känns som något positivt kom ut från denna dag!

Som sagt, har inte så mycket att dela med mig av, och det jag kan dela med mig av kommer inte vara av något som helst intresse. Längtar tills mamma kommer hem från sin semester i Manchester på fredag! Var länge sen vi skypa nu!

Försöker intala mig själv om att följa detta citat! Lättare sagt än gjort!

What does the tiger say?

Som misstänkt har vi lekt zoo nästan hela dagen med nya legot som Dylan fick igår. Vi hann också ta en titt förbi stora lekparken nere i staden och åka till biblioteket. Vi läste lite böcker och målade med kritor. Mycket roligt i ungefär 30 minuter. Tur allt är nära så det inte känns som waste of time!

Tänkte jag skulle visa lite mer bilder från när vi var på zoo förra veckan för att inte gå ifrån temat, haha

 
 
Mitt rum är just nu en ren katastrof, så medan jag tittar på mitt numera favoritprogram Dance Mom's är det dags att göra något åt det. Egentligen störs jag inte speciellt mycket av att det är lite stökigt, men det finns andra som gör det. Med tanke på att jag bor under deras tak är det ju deras tankar som räknas, när det gäller allt. Ska bli så skönt att komma hem och göra vad man vill! Då kan ingen längre säga vad jag ska eller borde göra! Känner mig som en tonåring igen, inget postivt alls!

6 månader i USA

Rubriker talar sitt tydliga språk! En riktigt speciell dag idag, inte bara för att Dylan fyller år. Jag har varit här halva tiden nu! Känns som jag har varit här längre, men ändå har allt gått så himla snabbt! Hemlängtan gör sig fortfarande påmind, men det blir nog bättre snart. Man har sina perioder, sen går det över! Vet ju att när jag åker hem kommer jag sakna the big apple, helt klart! Så jag får passa på att njuta så länge det varar!

ℒℴνℯ! ♥

Happy Birthday Dylan!

Idag fyllde min äldsta pojke Dylan tre år! Sötnosen börjar bli stor! Det blev inte så jätte mycket firande idag då vi hade det stora kalaset för några veckor sen (pirat kalaset som jag pratat om tidigare, kolla inlägget genom att klicka här). Han fick i alla fall min present idag som jag länge gått och funderat på och till slut bestämde mig för att köpa till honom.

Dylan öppnar paket!
 
Båda pojkarna är väldigt intresserade av att både leka doktor och zoo, så hur bra är inte mitt paket då med tanke på att jag köpte Lego med zoo djur som är hos veterinären. Ja, jag är ganska stolt över min present och Dylan överlycklig. Jag tror vi har morgondagen planerad!

4th of July

Friday I'm in love, kan man väl säga idag. Underbart väder ute och jag har varit ute och solat större delen av dagen. Gick ner lite i solskyddsfaktor så nu har man allt fått lite färg på kroppen. Vågade dock inte gå ner allt för mycket då jag ska till stranden imorgon och inte vill bränna mig! Vore ju dumt menar jag.
 
Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från 4th of July firandet inne i New York i onsdags också.
 
Hoppas vi att ingen tar illa upp för att jag håller flaggan åt fel håll! Men den var ju rätt från mitt håll i alla fall.
 
Tror jag väljer att låta bilden tala för sig själv! haha
 
Fyrverkerier som underhöll oss i en halvtimme ungefär.
 
Ikväll blir det lite festande. Så har för första gången köpt en brun påse idag, haha. Vissa av er förstår säkert precis vad jag menar, men för att vara säker på att alla förstår tänker jag nu förklara detta. När man köper alkohol här, vart man än köper det, så får man det i en liten brun påse. Spelar ingen roll om det är en vinflaska eller en liten ölburk. Allt kommer i en brun påse. Den bruna påsen är till för att man inte ska kunna se att man har köpt alkohol. Detta har jag och min mamma diskuterat ett antal gånger sen vi var i Florida för 6 år sen. För alla vet ju vad som finns i denna bruna påse, varför ha den? Visst, man kan inte se innehållet, men spelar det egentligen någon roll? Då kan man ju lika gärna ha en systemetpåse som hemma. Man ser att man köpt alkohol (precis som med den bruna påsen) men ser inte vad. Jag säger bara amerikaner amerikaner....Varför göra det så komplicerat? 
 
 
Nu blir det lite mat i magen och en dusch. Sen ska jag köra iväg en kompis till tåget och sen vidare till Anni för lite party! Ska bli riktigt kul!
 
See you!

Jag ångrar ingenting!

Jag vill börja med att säga att det är så himla skönt att vara ledig! Har inte gjort ett smack idag, vilket är helt underbart ibland. Solen har stått högt på klarblå himmel, så jag ägnade förmiddagen utomhus. Ryktas om att det ska bli minst lika fint imorgon så det blir nog detsamma då, solstolsläge!
 
Nu på kvällen kom Mathilde över och jag lagade lite mat till oss båda. Hon ville prova på något som jag vanligtvis äter hemma i Sverige, så jag drog till med kyckling i currysås och ris. Kände för det idag, så det fick det helt enkelt bli! Hon gillade det, tar det som ett stort plus i kanten till mig själv, haha.
 
Nu är jag ensam här hemma igen. Tänka sig att då börjar man få lite hemlängtan. Har aldrig riktigt gillat att vara ensam. Inte det att jag är rädd, men jag gillar att ha folk runt omkring mig. I alla fall ha valet att kunna gå och prata med någon. Saknar det! Men jag har det jättebra här borta också. Upplever min dröm jag haft så länge och träffat nya vänner från hela världen. Fortfarande slår mig tanken, tänk att jag vågade! Att jag vågade åka iväg helt själv, utan att egentligen veta vad som skulle hända. Ångrar ingenting, men man kan ju inte hjälpa att man saknar saker hemma också.
 
För att inte helt gå ner mig i hemlängtan här så tänkte jag visa lite bilder på några av mina nyfunna vänner här borta!
 
Jag bara älskar den här bilden! Vi tackar Anni för denna underbara idé! ♥ Bilden är tagen i Princeton förra helgen.
 
Jag och Mathilde igår på 4th of July firandet inne i New York!

Som ni ser på bilderna så ser det ju inte direkt ut som att jag lider. Men hemlängtan och saknad är jobbiga känslor att tackla. Nu har det gått 6 månader och det är lika många kvar. Tiden har gått väldigt fort samtidigt som jag har upplevt så himla mycket på den lilla tiden. Jag ångrar ingenting är allt jag kan säga!
 

Fyrverkerier?

Nu ska jag göra mig ett försök att vara lite inne och hipp och ball, haha. Har för första gången laddat upp klipp på youtube för att kunna dela med mig här på bloggen. Filmar ganska mycket nu för tiden så tänkte att det kunde vara något kul att dela med sig av här.
 
Dagen idag har varit mycket spännande måste jag säga, haha. Nu är klockan i för sig över midnatt men det har varit USA:s national dag. Så vi tog oss in till New York. Meningen var att vi skulle se Katy Perry och fyrverkrierna. Det slutade dock med att vi bara såg fyrverkerierna då konserten antagligen blev inställd. Var så mycket krångel runt den där konserten så jag orkar inte ens gå in på hälften av det.
 
Men nu till det där med att vara så häftig, videoklipp.. När vi åkte med bilen från Newark på vägen hem så var det något som lös upp himlen hela tiden. Vi trodde till en början att det var fyrverkrier, men som ni snart kommer se så var det blixtar! Och inte var det bara en lite då och då. Det var verkligen igång som om någon hade världens fyrverkeri fest. Ta er en titt!
 
 
Det är helt otroligt hur många gånger man kan säga sjukt i samma video förresten....
 
Så säg mig, är min idé med att lägga upp videoklipp en rolig grej eller bara waste of time? Har mer klipp på när jag leker med barnen som kanske är lite roligare än att se blixtar dock, haha.
 
Nu blir det en dusch och sen sängen. Har varit otroligt varmt idag så en dusch vore skönt innan bäddar ner sig..

Djuriskt

Jag är nog så slut som man kan vara efter en dag på zoo! Solen gassade över våra huvuden hela dagen och fick upp temperaturen till 36 grader. Med två små barn i vagn och ett zoo som kändes som en enda stor uppförsbacke var man rätt slut när man kom tillbaka till bilen.

Vi har haft en jättebra dag och jag tänkte ge en liten sneak peek på vårat äventyr idag. Klockan är rätt mycket här och imorgon väntar ännu fler äventyr. Det är USA:s nationaldag imorgon, 4th of July! Ska bli mycket spännande.

Men nu, bilder!
Mer bilder kommer...

Zoo time

Har fått jobba över ikväll så idag har jag tyvärr inte någon mer tid över för att blogga! Tänkte bara berätta något jag är så exalterad över! Imorgon ska jag ta med mig barnen och gå på zoo! Två av mina au pair kompisar ska med också med sina barn. Ska bli så himla roligt. Vet inte egentligen vem som är gladast, jag eller barnen, haha.

Kartan över zoo:et! (inte världens bästa bild dock!)

Time for party

Nu ni, bäst ni förbereder er! För här kommer en hel drös med bilder från Dylans födelsedagsfest förra helgen! Håll i er!
 
En fest med pirat tema, som för den delen följdes hela vägen ut!
 
Mat för ett mindre afrikansk land! Kanske inte ett så litet land när jag tänker efter. Det här är bara hälften!
 
Två glada tvillingar, Noah och Lucas!
 
Pappa, födelsedagsbarnet Dylan och morbror var på bra humör!
 
Lillebror Eddie var också väldigt glad i piratpoolen!
 
Piratbesök!
 
Skattjakt på baksidan!
 
En kille som verkligen vet hur man ser ut som en pirat!
 
Höjdpunkten för födelsedagsbarnet var nog ändå tårtan!
 
För att sammanfatta dagen, perfekt väder, massor med gäster, glädje, skratt och en helt underbar upplevelse. All stress innan denna fest var helt klart värt det för att se alla barnens leenden denna dag! Helt fantastiskt!

Anna Palmqvist

RSS 2.0