We are family!

Har inte hänt något speciellt alls idag. Har varit en normal onsdag. Vädret är inte alls lika bra längre, vilket är typiskt då min familj sätter sig på planet hit imorgon! Pratade med min mamma på skype idag och jag kan inte vänta tills på fredag då jag får träffa dem igen!

Har som sagt inte så mycket att berätta så jag visar istället en bild på en blomma som blommat ut på vår baksida. Kunde inte låta bli att fånga den på bild. Blev så glad när jag såg den!



Hoppas verkligen att vädret blir bättre snart så vi kan få njuta av det igen! Hade ju varit skönt med lite värme när man ska spendera en hel helg i New York. Men som mamma säger, så länge det inte regnar är det helt okej. Kan ju dock slå mig i backen på att det kommer börja regna bara för det... Varför inte liksom.

Nu ska jag sova. Har fått på tok för lite sömn de senaste nätterna och det är kanske dags att försöka komma ikapp. Sista jobbdagen imorgon för den här veckan, sen blir det mys med familjen. Och antagligen en del shopping... ♥

Fullspäckat schema

Har varit så mycket de senaste veckorna så jag har knappt uppdaterat någonting alls. Jag är ledsen över det men ska försöka bli bättre!

I helgen kom Melissa hit och vi hittade på en massa kul grejer. Först och främst åkte vi till IKEA! Gick runt och kollade läget och insåg ganska snabbt att det är en kopia av vad vi har hemma i Sverige. Det enda som skiljer är att all text du kan läsa är på engelska. Men så kom vi ju till det stora nöjet med hela besöket, svenska köttbullar i resturangen! Var inte riktigt så bra som det är hemma, men helt okej! Smakade lite skolbespisning, vilket inte är så konstigt med tanke på hur mycket de behöver göra på en och samma gång.


Melissa med sina köttbullar!

Innan vi lämnade IKEA köpte vi också med oss lite svensk mat. Vi hittade kanelbullar, sill, lite svenskt godis, påskmust och flädersaft. Av det jag smakat på hittills är allt precis som hemma!! Love it!

Vi åkte även till Jersey Gardens som är en jättestor outlet med massor med olika affärer. Över 200 butiker under samma tak. De har t.ex. H&M, Forever 21, Victoria secret, Levis och Converse för att bara nämna några. Vi hade det riktigt bra där måste jag säga, haha.

På söndagen åkte vi till, wait for it, Bridgewater mall! Lite shopping även där men vi passade också på att gå på Dine-in bion de har där! Vi såg "21 jump street" vilket var en riktigt bra film som kan rekomenderas. Vi passade även på att inviga själva grejen med Dine-in bion, att beställa mat! De hade riktigt bra mat där och det är verkligen något som jag kommer göra fler ggr här. Borde invigas i Sverige.

Imorgon blir det jobb som vanligt, och medan barnen sover middag är det dags för sista samtalet med mamma innan min familj kommer hit och hälsar på. Känns fortfarande konstigt att säga att vi kommer ses på fredag, men det är faktiskt sant! Det kändes så långt bort när jag åkte hit, men nu är det redan dags. Kan knappt vänta!

Nu blir det dusch och sen läggdags!

One of these days

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen för tillfället. Men båda pojkarna är sjuka och det är hur mycket som helst att göra. Kan glädja er med att säga att ni missar inte speciellt mycket mer än att jag jobbar häcken av mig!

Har haft en sådan där dålig dag idag då allt bara går fel. Allt startade med att jag började jobba lite tidigare än vanligt idag. Egentligen bara 15 minuter tidigare, men på morgonen känns det närmare en evighet! Hade verkligen problem att komma upp i morse, vilket i sin tur gjorde att jag fick stressa för att komma upp i tid.

För att forsätta dagen i det dåliga tecknet hade de glömt att sätta på diskmaskinen igår kväll, vilket inte låter som en så stor katastrof. Men tro mig, det förstör hela upplägget på dagen. Så istället för att plocka ur den och börja förbereda saft, choklad (o'boy) och mjölk i sina flaskor fick jag helt enkelt sätta på den och bara vänta på att barnen skulle vakna. Det tog ju dock inte speciellt lång tid.

Sammanfattningsvis har jag lyckats att gå rakt in i en vägg, skära mig två ggr varav en gång mitt i handen (försökte väl antagligen skära bort tummen mitt i handen på mig), spillt ut saft över hela bordet och bränt mig på en stekpanna. Hade jag kunnat hade jag gått och lagt mig igen vid det här laget, men det går ju liksom inte. Så det var bara att köra på.

Vädret idag har ju, för att strö mer salt i såren, inte varit bra alls! Har varit mulet och regnigt hela dagen. Men under ett litet uppehåll gick jag ut och fotade vårat underbart fina träd som står på framsidan! Varje gång jag ser det blir jag helt glad. Helt otroligt vad ett träd kan göra med en, haha.


Fint va? Ser nästan ut som ett hjärta! :)

Nu på kvällen har jag tagit tag i det där med att plugga körkorts teori. Har hittat två st bra online tester som jag håller på med nu. Går riktigt bra faktiskt! En del frågor är ju så dumma så man undrar varför de ens ställer dem. Det kom en fråga om i vilken ordning färgerna på trafikljuset var... Finns dock de frågorna som är svåra också. Mycket förkortningar som man måste komma ihåg och de är alltid väldigt lika. Svårt att hålla isär helt enkelt. Men jag lär mig nog ganska så snart!

Nu är det duschen och sen väntar sängen. Det kommer bli en lång dag imorgon har jag blivit varnad om. Dock ska det bli närmare 30 grader ute om prognosen stämmer! Det gillar vi ;) 

How do you feel?

Har varit en lång dag idag. Båda pojkarna är sjuka med feber, hosta och en rejäl förkylning. Det är ju bara att vänta på att det kommer som ett brev på posten till mig! Ingenting har gått som det ska idag, men det har ändå inte varit så hemskt som jag kanske får det att låta som nu. Det är bara det att man inte hinner med allt man ska när man vill det sådana här dagar. Så tvätten fick helt enkelt vänta med att bli vikt tills barnen hade gått och lagt sig ikväll. Men det är ju inte hela världen.


Kände att denna bild säger en hel del idag!

Har varit jättefint väder idag så när den lilla plutten vaknade på eftermiddagen gick han och jag ut en sväng. Den stora ville inte sova middag idag men somnade till slut på golvet i lekrummet och sov där i 2 ½ timmar. Så under den tiden var jag och den lilla ute i solen med våra solglasögon. Måste bara visa denna underbara bild på honom som jag tog!

Man kan ju inget annat än att bara älska denna unge! Älskar hans hår idag! hahaha Helt galet! ♥

Med det kortet avslutar jag dagens inlägg och går mot duschen för att sen landa i min säng! Är riktigt trött efter dagen, men förhoppningsvis så mår pojkarna lite bättre imorgon..

Ni behöver inte oroa er

Jag både lever och kommer ihåg er! Vet att ni väntar ivrigt på att få höra vad som händer här borta. Har varit en händelserik helg men så mycket roliga påhitt. Det visade sig att St. Patrick's day kunde vara riktigt roligt fast man inte har en aning om vad man firar det för! haha. Har sovit på tok för lite timmar denna natt och därför är det dags för mig att sova sött nu!

Men ett litet smakprov på gårkvällens festligheter kan ni ändå få!



Vi gjorde vårat bästa att fixa naglarna gröna, men ja. Det slutade sådär... Allt kan ju inte bli perfekt jämt. Inte ens för mig, haha. Bilden är förresten tagen med min mobil, så inte världens bästa kvalité. Kommer komma fler bilder senare som Mathilde tog med sin kamera.

Nu blir det sängen så att man orkar jobba imorgon! Sen nästa helg blir det Converse outlet och IKEA med svenska Melissa och helgen därpå kommer min familjen hit på besök i en vecka! Jag har mycket roligt att längta till helt enkelt! :) Bäst att sova så att allt kommer snabbare!

Förberedelsernas dag

Har haft en jätte trevlig kväll med några au pair tjejer från området. Vi försöker planera en tripp till Vermont, men vi har svårt att hitta en helg som alla kan. Vi får se om vi lyckas. Just nu ser det ut som det blir i mitten på maj eller början på juni. Hoppas verkligen vi lyckas med det här för jag tror det kommer bli riktigt roligt :)

Imorgon firar USA och stora delar av världen St. Patrick's day, från början en irländsk högtid. Ingen verkar riktigt veta varför vi firar det. Det enda alla vet är att man ska klä sig i grönt och dricka mycket alkohol. Så imorgon när jag och Mathilde ännu en gång besöker Bridgewater mall ska jag ta och köpa mig ett grönt plagg att ha på mig, då jag faktiskt inte äger något grönt. Sen efter lite shopping och dine-in bio ska vi hem och fixa drinkar. Frågan är om man måste ha gröna drinkar också? Det återstår att se...


Masterchef

Ska vilken minut som helst ta och sova, men ville skriva lite här innan. Tänkte skriva ett längre inlägg någon annan dag om det som hänt i veckan, så det blir bara lite snabbt nu med en grej som jag bara ville berätta. Mest för att jag är så himla stolt över mig själv, hehe.

Har ikväll lagat mat igen och börjar bli ganska säker på att jag ärvt min mammas matlagningstalang, haha! Som sagt, jag är rätt stolt över mig själv just nu. Lagade kyckling i currysås, och för första gången sen jag kom hit lagade jag något som faktiskt smakade precis som hemma! Det är annars svårt att lyckas att få saker att smaka som hemma då man inte kan hitta allt exakt som vi har det hemma. Men kyckling och curry är det ingen som helst skillnad på. Blev super gott och jag är mer än nöjd.



Så nu har jag fått skriva av mig om det så nu blir det sängen! Godnatt ♥

Bus och lek i vårvädret

Oj vilken händelserik dag det varit idag! Den har bokstavligt talat varit blod svett och tårar, haha. Men också väldigt mycket skratt. Fick jag er nyfikna nu? ;)

Dagen började som en normal tisdag. Vi tog det lugnt eftersom vi inte har några speciella tider att passa. Tanken var, eftersom vädret skulle vara fint, att vi skulle åka och kolla till gässen som pojkarna älskar. Men när vi var klara att åka så var vädret si sådär och ingen gäss i sikte. Så det blev en tripp till djuraffären istället, vilket de också älskar. Vi kom precis vid lunch tiden för djuren så det var full rulle och mycket att titta på.


 









Pet smart är djuraffären vi åker till, de har verkligen allt!

Väl hemma igen var det inte riktigt dags för lunch än, men det var då tårarna började. Pojkarna var helt slut så jag bestämde mig för att skjuta lite på lunchtiden och fick i de så pass mycket att tårarna slutade. Trodde det hela var övere och v gick upp för att ta ett bad. Då bröt den stora ihop och det visade sig sen att han hade feber. Så länge fick vi vara friska. Han somnade dock direkt efter badet och även lillebror försvann snabbt in i drömmarnas värld.

Under tiden barnen sov börjat det väder som var lovat. Vi har haft strålande sol och 23 grader varmt idag! Så jag satte mig utomhus och började läsa lite körkortsteori, men det tog inte lång tid innan den lilla vaknade. Men med det fina vädret i åtanke tog jag med honom ut och där stannade vi! När den stora vaknade tog vi med honom ut också och vi hade verkligen en riktigt bra eftermiddag.

När vi hade varit ute en stund fick den stora pojken syn på grannbarnen som också var ute i det fina vädret. Han ville gå dit och säga hej, så vi gick dit. Det slutade med att vi lekte med dem på deras baksida en lång stund. Grannarna har en dotter som är 3,5 år (ett år äldre än min stora) och två söner som är 5 och 7 år. Barnen lekte jättebra tillsammans och hade riktigt kul! Det slutade med att vi gick över till vår lekplats på tomten och lekte en stund där innan det var dags för middag. Dagen och vädret till ära åt vi middag ute idag. Lite krångligare och jobbigare för min del, men det var så himla härligt väder ute att jag inte kunde låta bli!


För närvarande är det 19,2 grader ute och klockan är 22!

Vädret ska tydligen fortsätta att visa sin fina sida imorgon med, hela 21 grader! Sen på torsdag blir det lite mer normalt vårväder med 13 grader, men sen händer något som faktiskt nästan skrämmer mig. Det ska bli, om nu denna prognos stämmer, 27 grader varmt på fredag! Dock står åska, blixt och dunder med i denna prognos, men det känns ju ganska så naturligt när det växlar så snabbt! Helt sjukt vad som händer med världens väder nu för tiden!

Länge sedan sist

Jag vet att jag inte har uppdaterat speciellt bra de senaste dagarna, men det finns faktiskt en stor anledning till detta. Jag har legat med magsjuka! Det började med att lillkillen fick det, sen var det min tur, senare även stora killen. Så nu har vi alla haft det och alla är på banan igen!

Så nu väntar en ny vecka med nya tag. Förhoppningsvis kan vi alla få vara friska nu ett tag! Men jag känner att så länge vi slipper magsjukan så är jag nöjd! Det är verkligen hemskt.. Och ja killar, det är värre än era små förkylningar. Även om jag vet att ni har nära döden upplevelser när näsan börjar rinna lite.

Ja det finns inte så mycket mer att säga just nu. Har ju inte direkt hänt något som ni själva inte kan räkna ut utan att jag skriver upp det hela. Så ni får helt enkelt hålla ut tills något mer spännande händer så lovar jag er att uppdatera er om det istället!

8 veckor i New Jersey

Det är helt ofattbart, har nu varit hos min värdfamilj i åtta veckor! Imorgon är det hela två månader sen jag kom till staterna! Två månader av så mycket nya upplevelser och så mycket känslor! Och jag ångrar ingenting!

Har haft ont i huvudet hela dagen idag. Tog en huvudvärkstablett, amerikansk sådan då mina börjar sina ut och jag vill spara de tills migränen slår till, men det hjälpte inte helt. Blev något bättre men fortfarande inte värk fri. Trodde huvudvärken kunde bero på att jag ätit för dåligt, brukar kunna vara så när det gäller mig, men efter att ha ätit riktigt bra är det fortfarande inte bättre. Så får väl sova och hoppas på att jag vaknar utan huvudvärken imorgon bitti.

Vi ska i vilket fall som helst till doktorn imorgon, dock inte för min skull utan för barnen så klart. Var ju ett tag sen vi var där nu, så nu är det dags igen, haha. Dylan har sen igår kväll inte mått speciellt bra och idag har han inte ätit någonting alls. Lyckades få i honom vätska och lite kakor och det är ju bättre än ingenting i alla fall. Vätskan är ju det som är viktigast. Men imorgon blir det som sagt en check hos farbror doktorn för att se om det är något annat än en vanlig liten influensa. Ska inte säga något om vad jag tror för jag har lärt mig vid det här laget att jag oftast inte har rätt, haha. Ska inte satsa på läkaryrket med andra ord!

Idag fick jag också lite bilder från Josefin från vår söndag i New York! Så jag tänkte jag skulle visa er!

Alla bilder kommer från Josefins kamera! Riktigt fina bilder vännen!

Jobbar och sliter

Har varit en ganska vanlig onsdag. Stor pojken var på dagis som varje onsdag, lill plutten var helt slutkörd innan lunchen men kom in i någon slags andra andning och hade ingen lust att sova när det var dags att sova middag. Stora somnade efter lite om och men och den lilla efter lite mer om och men.

På eftermiddagen hade vi så roligt med nyckelpigor som invaderar huset och annat bus vi hade för oss, att jag höll på att glömma att ge de middag. En lite sen middag och en stressad au pair för att få barnen redo till sängdags senare så kom föräldrarna hem och det var då jag märkte detta:



Det hade gått hål på mina jeans. Det är mina favorit jeans så hade det inte varit för det så hade det inte varit någon större grej. Har redan haft sönder två par leggings sen jag kom hit, men de här jeansen känns lite jobbigare att slänga faktiskt. Men så kan det gå när man jobbar och sliter.

Fick veta ikväll att jag inte behöver börja jobba förrän kl 14 imorgon, vilket var en nyhet jag välkomnar med öppna armar! Jag är riktigt trött efter veckan och det ska bli skönt att få sova ut lite! Frågan är dock hur länge jag får sova då de ska ha en playdate här imorgon bitti och de kommer antagligen vara här nere i källaren då. Men jag är ju rätt bra på att sova på morgonen, så håller de sig på mattan ska det nog inte vara några problem för mig att sova en stund extra än vanligt.

Ligger i sängen nu och tänker faktiskt bara lyssna klart på min absolut favorit låt för tillfället "Våga" från Sonjas Aldéns album "I Gränslandet" som jag skrev om tidigare idag, sen är det sovtime. Skönt att sova när man vet att man inte har någon tid man måste upp imorgon! Säger bara en sak, LOVE IT! ♥

I Gränslandet

Idag släppte Sonja Aldén sitt tredje album. Som vi alla har längtat! Hon är ju inte bara en fantastisk sångerska, hon är ju en begåvning utan dess like när det gäller att skriva låtar också. Tänkte jag skulle dela med mig av vad jag tycker om alla låtarna på hennes album!


För er som har Spotify är det bara att klicka på låttiteln så kan ni lyssna på den också! Inte dumt alls va?

1. Innan jag släcker lampan
Den första singeln från albumet som släpptes redan 2010. En låt som sätter sig på hjärnan på nolltid. Man kan gå en hel dag och bara nynna på den. Som med många av Sonjas texter är det är väldigt tänkvärd text!

Betyg: ♥♥♥

2. Lilla evighet
En låt jag tror kommer direkt från hennes hjärta till sin lilla son. En underbar text om längtan efter att för första gången få träffa sitt så efterlängtade barn. Man blir helt varm inombords när man hör den och kan inte annat än att längta till den dagen jag får uppleva denna känsla, att få min egna lilla evighet!

Betyg: ♥♥♥♥

3. Närmre
Den andra singeln från albumet. En låt som jag bara älskar! Kan gå och sjunga på den en hel dag och bara känna mig lycklig! En låt om kärlek, men på något vis på en helt annan nivå. Som en värme som kommer närmre!

Betyg: ♥♥♥♥

4. I din himmel
Låten som tävlade i Melodifestivalen för några veckor sen. En låt som fick mig rörd från första tonen. Den tog mig med storm och efter si sådär ett hundratals lyssningar så är det fortfarande lika bra och ger mig fortfaranade den tröst och det hopp som man ibland behöver när man mist någon som stod en väldigt nära.

Betyg: ♥♥♥♥

5. Ljusa ögonblick
 En lugn och harmonisk låt, men nästan lite för lugn. Känns som det inte riktigt händer någonting med den. Men som alltid är det ju värt att lyssna bara för att höra hennes vackra text som man alltid undrar hur hon får ihop.

Betyg: ♥♥

6.En stund om dagen
En härlig text som liksom flyter på och känns så himla självklar. Ingen låt man springer runt och hurrar över, mer en ligga-och-ta-det-lugnt-i-badet låt är det helt klart. En må bra låt helt enkelt!  

Betyg: ♥♥♥

7. I kärlekens land
En låt som Sonja själv tillägnar Kronprinsessparet Viktoria och Daniel. Åter igen en text utan dess like, så öm och öppen. Känns som man får en bit av kärleken i sig när man hör den. Men ännu en gång, vad hände med allt tempo? Känns som låten går i slow motion, lite speed hade inte suttit fel!

Betyg: ♥♥

8.Våga
Här har vi min favorit alla kategorier! Klockren text som nog alla kan känna igen sig i, tempo och en melodi som jag skulle kunna gå och nynna på hela dagarna. Har dansat runt bland tvätthögarna hela kvällen och sjungit på den. En låt som det känns som man aldrig kommer tröttna på! Man blir bara så himla glad!

Betyg: ♥♥♥♥♥

9. Ödet i din hand
En låt som till en början bara fick mig att tänka på någon gammal Magnus Carlsson låt som en annan dansade till på roliga timmen när man var si sådär 8-9 år gammal (tänker inte ens berätta hur många år sen det är!). Men efter några lyssningar växer den! Ytterligare en låt man går och sjunger på och bara blir sådär glad av!

Betyg: ♥♥♥♥

10. Ditt sista ord
Texten till den här låten kidnappade mitt hjärta totalt vid första lyssningen. En text som det känns som kommer direkt från ett blödande hjärta som ropar på hjälp. Någon som vill göra allt för att det inte ska vara över. Som sagt, väldigt berörande text som verkligen går rakt in i hjärtat!

Betyg: ♥♥♥♥

11. Kärlekens lov
Så var det ännu en lugn låt om kärlek. Sonjas vackra röst räddar den här låten totalt. En vacker text om kärlek, men inget som sticker ut från någon annan lugn låt om kärlek, tyvärr. Som sagt, Sonjas röst är det bästa!

Betyg: ♥


12. Ett strävsamt gammalt par
Finns nog ingen människa på denna jord som kan lyssna på den här låten och inte bli berörd av kärlekens kraft. Låten handlar, som titeln lite smått avslöjar, om ett gammal par som efter alla år fortfarande håller ihop. Låten har en lite gammaldags touch med stråkar och hela köret. Något som i vanliga fall inte tilltalar mig speciellt mycket, men i den här fallet är det bara så perfekt. Ska även tilläggas att texten till denna låt nog är den bästa på hela skivan!

Betyg: ♥♥♥♥♥

Hemresa i juni!

Nu är allt klart, flygbiljetter är bokade och betalda! Jag åker hem till Sverige i en vecka i början på juni för att vara med på brorens student. Något fattigare, men så mycket lyckligare! Saknar alla er där hemma så ska bli skönt att träffa er igen! Även fast det inte är förrän i juni så känns allt så mycket lättare när man har det i tankarna! ♥


Vem vet, kanske är det här planet. Åker nämligen med SAS!

Toddler rules!



Den här bilden tog jag när jag var i Florida 2006, alltså hela 6 år sen, men det är inte förrän jag kom tillbaka hit till staterna igen som jag riktigt blivit insatt i innebörden. De här reglerna är exakt vad Dylan går efter, haha. Allt är hans oavsett vad alla andra säger. Ibland kan det vara riktigt roligt att höra honom när han tror det är hans saker, han har alltid någon förklaring till varför, men andra gånger är det mindre roligt!

Nu ska jag fortsätta att lyssna på Sonja Aldéns nya album "I gränslandet" som släpptes idag! Sen är det dags att skypa med mamma och förhoppningsvis boka och betala mina flygbiljetter hem i juni när Johan tar studenten.  

She makes stars, not friends

Jag är så nära sovande tillstånd som man kan vara, men tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.

Hade en jätte trevlig playdate idag med Mathilde och hennes fyra pojkar. Alla var på jättebra humör och det var en playdate man drömmer om att ha. Första playdaten jag kommit ifrån utan huvudvärk. Stort plus i kanten!

Just nu ligger jag i sängen och tittar på "Dance moms". Jag måste nog helt enkelt erkänna att jag har blivit beroende av att titta på det. Jag längtar till varje tisdag kväll då ett nytt avsnitt kommer. Rätt sorgligt egentligen eftersom de stackars otroligt talangfulla tjejerna blir ganska illa behandlade av deras danslärare Abby Lee. Men att se tjejerna dansa är något ut över det vanliga!



Nu är det tävlingsdags för tjejerna och sen blir det läggdags för mig!

Dagarna vi minns

Igår var en av de bästa dagarna sen jag kom hit! Man har ju träffat så mycket nytt och roligt folk sen man kom hit, men att träffa någon av sina vänner hemifrån är en helt annan grej.

Jag åkte in till New York och var framme vid 12 tiden ungefär. Missade först det tåg jag hade tänkt att ta, så fick vänta på nästa. Väl inne gick jag bort och mötte Josefin (även kallad Kallio) vid hennes hotell. Killarna hon var med låg fortfarande i sängen när jag kom och var inte klara för fem öre. Så vi begav oss ut på gatorna själva. Vi gick bl.a. till Forever 21 på time square! Love it!

När pojkarna var redo mötte vi upp dem och tog tunnelbanan ner till södra manhattan för att ta en båt ut och titta på Frihetsgudinnan. Den ligger på Liberty Island och båten som vi åkte med åker även förbi Ellis Island. Den ön var den ön alla invandrare kom till i slutet på 1800-talet och början på 1900-talet när många flydde bl.a. från Sverige till USA. Där kollades det om de hade några sjukdomar som de kunde sprida vidare eller inte och lite annat smått och gott innan de, om de hade tur, blev insläppta i landet som alla drömde om.

Vi gick in på ett museum på den Ellis Island där man kunde hitta massor med saker som människorna som var där ägde en gång i tiden. Fanns mycket grejer på både svenska, norska och finska. Riktigt häftigt faktiskt! Kan helt klart tipsa om att ta den båten och åka till båda öarna!


Liberty Island och Frihetsgudinnan


Inne på museet på Ellis Island

Båda bilderna är tagna från google. Kanske kan få lite bilder senare av Josefin.

Vi avslutade gårdagen på en asiatisk resturang på 9th ave. Ganska dålig service men maten var helt underbar! Jag gillar inte när resturangerna inte ger alla vid samma bord maten samtidigt. Det är ju inte jättesvårt att tajma allt tycker man. Inte ens efterrättarna kunde de lyckas få in samtidigt. Men som sagt, maten var helt underbar. Åt nudlar i en rödcurrysås med kyckling och räkor, mums!

Dagen idag har varit en riktigt bra dag! Barnen har varit helt fantastiska hela dagen. Inget bråk bara lugn och ro hela dagen. Eller ja, lugn och ro var väl att ta i. Det är ju full fart men bra full fart! Men självklart var ju dagen tvungen att sluta med att den lilla sötsaken klämde sina fingrar. Men det gick bra med tanke på omstädigheterna. Lite kallvatten senare så var även han på benen.

Duschade idag när barnen sov middag så nu är det bara lägga sig ner i sängen, krypa under täcket och somna in. Imorgon väntar en playdate med Mathilde och hennes fyra pojkar. Ska bli riktigt roligt. Var länge sen pojkarna träffade varandra så det kommer nog bli livat! Bäst att sova så man orkar med allt..

We are family

Igår åkte Amy hem till Irland igen. Tanken att vi kanske aldrig mer kommer ses igen är väldigt konstig. Även fast jag bara känt henne i två månader har hon hjälpt mig med så mycket och vi har kommit varandra väldigt nära på så kort tid. Kommer sakna dig Amy! Önskar dig all lycka till och hoppas att du lyckas ta dig tillbaka till hösten!

Amy från hennes hej då party för några veckor sen!

Idag var det dags för Melissas pappas födelsedagsfest. För första gången skulle jag få träffa hela Melissas familj, hennes föräldrar (som jag träffat förut, hur underbara som helst) och hennes två bröder plus ena broderns fru. Det är verkligen en super mysig familj och man kan inte annat att gilla dem. Mycket humor och framför allt väldigt mycket kärlek!

Eftersom jag imorgon ska åka in till New York (höll på och skriva Stockholm, det visar ju hur overkligt det fortfarande känns att jag är i USA!!!) så tog jag en egen bil till Melissas föräldrar och åkte hem själv ikväll. De andra sover kvar där borta, så jag sover själv för första gången i huset. Men som sagt, imorgon blir det en tripp till New York igen. Ska träffa Kallio som är på besök här i The big apple! Kan inte bli bättre! Ska bli skönt att få prata svenska igen och få lite smak hemifrån också!

Nu är det dags för mig att sova så jag orkar upp imorgon. Gick och la mig på tok för sent igår och gick upp tidigt idag så nu är det dags för förbättring. Sova i tid och gå upp i tid är det som gäller framöver. Är ju inte så bra på att komma upp på morgonen. Sju alarm med snooze är det enda jag tänker säga, haha. Och god natt!

En vanlig dag på jobbet

Design project

För några veckor sen satt jag och Melissa och kollade på nätet efter prickar att sätta upp på väggen i ett av barnens lekrum. De har en vägg som är målad i en härligt grön färg som hon ville göra något med. Så efter mycket tvivel beställde hon hem lite prickar och igår hade de kommit. Så dagen projekt var helt enkelt att sätta upp dessa prickar. För er som provat att sätta upp något så det ser lite sådär random ut vet hur svårt det är. Men jag tycker det blev riktigt bra!

Bilden är tagen med min mobil.

Dags att röra på döfläsket och gå upp och kolla hur dagen imorgon ser ut. Sen blir det sängen! Känns som jag skulle kunna sova fyra dagar i sträck just nu!

Anna Palmqvist

RSS 2.0