6 veckor i New Jersey

Så var det fredag igen! Hela 6 veckor har gått och nu börjar man faktiskt känna på hur allt kommer bli framöver. Har fortfarande inte haft en helt "normal" vecka än, men jag har fått känna på det lite grann.

Igår hade vi en playdate som jag fixat. Träffade en jättetrevlig tjej från Tyskland på vårat au pair möte i början på februari. Hon tar hand om en liten flicka, som nu när jag tänker efter faktiskt fyller ett år idag! Barnen hade jätteroligt och det var så kul att se mina pojkar verkligen "ta hand om" den lilla tjejen. De visade henne massor med saker och hämtade leksaker till henne. Så det blir nog fler playdates med dem! Me like!

Idag var en stor dag! Amy kom hem från New Orleans idag och vi skulle hämta henne på flygplatsen. Vi berättade det redan igår kväll för pojkarna, varpå den stora springer ut i hallen, tar fram sina skor och säger: Jag tar på mig mina skor så vi kan åka till flygplatsen! haha. Att då försöka övertala honom om att vi inte skulle åka dit just precis nu var en utmaning. Till slut gav vi upp och tog fram kakor i köket, haha. Det funkar alltid att distrahera med.

När vi hämtat Amy på flygplatsen idag, åkte vi till ett shoppingcenter i närheten för att lämna tillbaka en hel del grejer. Melissa har sen jag kom hit försökt inreda ett av gästrummen i huset. Efter att ha åkt fram och tillbaka till affären och köpt och bytt sängkläder, täcken, kuddar och allt som hör till, tröttnade hon och köpte allt de hade och provade allt hemma. Så nu hade hon bestämt sig för vad hon ville ha och resten åkte tillbaka till affären. Så medan Melissa lämnade tillbaka allting underhöll jag och Amy pojkarna bäst vi kunde. Jag och den stora åkte upp och ner för rulltrapporna, vilket vi kunde gjort i timmar om han hade fått bestämma. Förstår inte vad det är med barn och rulltrappor. Jag älskde rulltrappor när jag var liten med!

Resten av dagen har rullat på ganska fort. När vi kom hem var det dags för barnen att sova middag och sen fick jag sluta för dagen.

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder som jag tagit de senaste dagarna..


Lekdag utomhus! Pojkarna älskade det!


Fireman Dylan and Eddie! De älskar sina brandmans dräkter från sin mormor.

Imorgon är en dag som inte kan gå fel. Sovmorgon, shopping och säsongspremiär av "Sing along" där Shirley den här säsongen är en av de två lagledarna. Som sagt, det ser riktigt lovande ut. Så nu är det sängsdag så morgondagen kan börja!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Anna Palmqvist

RSS 2.0