Första veckan

Idag är det en vecka sen jag kom hit till familjen. Har fram tills idag inte haft någon hemlängtan alls, men idag slog det faktiskt till lite grann. Inte så farligt, men ändå hemlängtan. Mest det här att man börjar tröttna på att ha allt så himla nytt. Jag vill komma in i det här nu och ha allt normalt. Få in rutinerna i kroppen så jag slipper stå som ett frågetecken och undra vad som kommer att hända här näst!

Idag har jag varit med Melissa och Dylan till doktorn, igen. Tror de kände igen mig där idag efter att ha varit där igår med Amy och Eddie, haha. Dylan skulle på sin två års kontroll och allt gick jättebra. Han växer som han ska och förkylningen han har är inget mer än en vanlig förkylning. Något jag kunde berättat för dem helt gratis, förkylningen alltså.  

Idag har jag också fått tid att spendera med Melissa. Vi har ju knappt setts sen jag kom hit eftersom hon har jobbat och när hon kommer hem är klockan mycket. Sen den helg som varit så har ju Amy tagit med mig på så mycket äventyr att jag knappt inte varit hemma. Så idag var första dagen vi satte oss ner och verkligen gick igenom lite grejer. Så vi har tittat på kartan och jag börjar få en liten uppfattning om vart allt är, men det är ju fortfarande lite förvirrande med alla gator. De har en förmåga att döpa allt till Mountain någonting runt omkring här då vi bor på ett berg så det är lite förvirrande att försöka hitta. Jag fick även en lite större rundvandring i huset, så nu har jag faktiskt varit i alla rum i detta hus, vilket är många!

Påtal om huset, fick en förfrågan om att ladda upp lite bilder på det. Jag har dock inga bilder på själva huset, men jag har bilder på mitt rum som jag tänkte jag kunde visa! Ska försöka gå ut och ta lite kort någon dag när jag inte jobbar och det faktiskt är ljust ute! Man kan ju se köket i bakgrunden på bilderna från min födelsedag också om det är något som intresserar.



Så så ser mitt rum ut. Väldigt stort, ibland känns det lite för stort. Typ när man kommer på att man glömt att släckan taklamporna och måste gå hela vägen från sängen bort till dörren för att släcka dem. Då är de där meterna väldigt långa!

Nu ska jag forsätta lyssna på lite svensk musik och känna mig lite som hemma innan jag somnar. Har ni några tips på hur jag ska känna mig lite mer som hemma i Sverige här i staterna så är ni varmt välkomna att kommentera alla dessa tips! Alla tips är bra utom de dåliga ;)


Kommentarer
malin granander

Hej:) va fint och stort rummet va:) hoppas allt e bra<3

2012-01-20 @ 11:58:03
Mamsen

Rummet ser ju jättefint ut...

Du får ta dej en tur till IKEA och köpa lite svenska grejjer typ Kalles när hemlängtan säter in.. :-) <3

2012-01-20 @ 12:50:26
alexandra

Åg shit vad stort rummet är :D, och jättefint :) <3

2012-01-20 @ 23:18:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Anna Palmqvist

RSS 2.0